tisdag 1 januari 2013

Nytt år - nya vyer?

Nu har vi genomlevt sista tiden av 2012 i en blandning av massor av jobb och mycket festande.
Magnus har dessutom ägnat sig åt att renovera sovrum och lite kök.

Jag är tyvärr justerad med frozen shoulder och får enligt sjukgymnasten inte göra något som gör ont för att inte förlänga eländet. Det innebär ingen skid- eller skridsko-åkning. Och inget båtbygge eller hjälp med renoveringar heller. Jag har inte ens kunnat hjälpa till med att tömma båten på dynorna som ligger kvar.
Nu gör det inte så mycket eftersom vi hade julfest i den på julaftons förmiddag och då är det ju skönt att ha dynor att sitta på.

Vädret är nu ett elände med plusgrader och den vackra snön är nästa borta. Bra väder för båtbygge med andra ord och vår son ska hjälpa Magnus att få ur dynorna så vi kan klä om båten till verkstad. Hur vi disponerar båtarbete vs renovering hemma under vintern beror på väder. Smartast är båt nu när det är varm och hem när det är kallt. Samtidigt kan jag inte göra något vettigt i båten just nu och hemmet är i kaos. Magnus får bestämma hur vi gör.

Närmaste veckorna vet vi att en helgdag kommer att gå åt till Scandinavian boatshow i Gustavsberg. En liten båtmässa bara för segelbåtar där vi kan kolla in Linjett 34 bättre.
Och första helgen i mars har vi bokat hotellrum i Stockholm (7 mil bort bara) för på lördag ska vi på Operan och på söndagen på den stora båtmässan i Älvsjö.

Inget av det är direkt några Nya Vyer men trevligt ändå. Vi hoppas på en fin sommar med 4 veckor under segling och gärna Bornholm - det blir Nya Vyer det.

Önskar er som fortfarande läser bloggen trots att den är så inaktiv ett:
Gott Nytt År!

1 kommentar:

MeaDvia sa...

Gott nytt år på er, är inne ibland och hoppas på den uppdatering.

Krya på dig!
/Tobias