måndag 27 augusti 2012

Sista räkningen!

I väntan på sluträkningI dag åkte vi till Rosättra för att gå igenom alla extras och avdrag och få en sluträkning. Vi landade inom marginalen vi räknat med vilket var skönt. Tog med oss hem ett långt grabbräcke som vi ska sätta vid skortstenen och två hajfenor då vi bestämt att ha öppningar i mantåget mitt på båten också.

Det känns faktiskt vemodigt att ha den sista räkningen. Det är nästan så att man vill beställa en till båt och få börja om med alla kontakter och diskussioner med varvet. Processen har varit väldigt energisk och rolig.

Som tur var är vi ju inte klara med båten ännu utan kommer att åka till varvet för att hämta med topcoat  fram mot våren också.

Snart faller locket på plats


På varvet hade vi tur att se en Linjett 37 i ett stadie av byggnation vi inte sett förut. Här har man satt i toaduschmodul och plastat fast kojfronten. Huvudskottet är kvar innan man kan lägga på däcket. En Linjett är byggd så att all övrig inredning går att ta ut genom ruffluckan utan att man måste såga bort mer än det man plastat fast.

Inga kommentarer: