torsdag 1 juli 2010

Liten båt är också bra

Dagen har bjudit på plus och minus.
Ska vi börja med minus så ska jag reopereras nästa fredag. Den här gången är det en lite knepig operation med ett bentransplantat de ska ta från bäckenbenet och placera i vänster handled. Gör jag inte det här är risken stor för framtid artros med smärtor och dålig rörlighet så det är bara att bita i det sura äpplet.
Man vet ju inte - kanske ska händerna ta mig ut på riktiga långseglaräventyr i framtiden, då måste de funka.


Roligt var dock att Magnus nu är så bra i ryggen att han kunde hämta jolle och motor. Så nu har vi en liten men naggande god båt att utnyttja nu när det ska bli 30 grader varmt i ett par dagar.
Det är en Zodiac fastroller 285 med uppblåsbar köl och motorn är en 2-takts Tohatsu 8 Hk. Med detta ekipage planade vi faktisk med oss båda ombord för två år sedan. Får se om det går lika bra nu 10 kg +. Det går i alla fall å fort att de skulle kunna ta oss för fyllekörning om vi har med än 0,2 promille. Fast vi har inte så många poliser här på Ekoln - han som finns seglade iväg på semester i går :)
Nu ska jag njuta i en vecka, bada så mycket jag kan, äta och dricka gott, sy klart gardinerna och göra annat som jag kan. Om en vecka är jag på punkt 0 igen.

Skickar med en fin sommarbild på lilla Jossan när hon hälsade på i helgen.