torsdag 24 juni 2010

Nu flyttar vi in!

I dag börjar Magnus sin semester och vi flyttar in i båten. Båda är vi justerade så det blir inga tunga saker gjorda närmaste dagarna.
Jag klippte i alla fall till längden till gardinerna i går. I dag ska jag se om jag kan sy med mina händer - lite i taget så ska det nog gå.
Solen lyser stark och vi skulle vilja skydda mahognyn från den så det känns bra att få upp gardiner.
Magnus skruvade fast mantågsstöttorna i går trots ryggskott.

Rössy kapell syr upp vår sprayhood nästa vecka så en sådan har vi om två veckor. Sittbrunnskapellet blir inte klart förrän i september då Roffe som bygger L37 på Vindövarvet inte har sin båt klar för mallning innan dess. Skönt att få sprayhood i alla fall.
Jag önskar er alla en jättefin midsommar!

(bilden är från Hallskär och tagen av Mats Lindfors på Webbkusten. Gå in och titta, det finns jättemånga underbara bilder som man också kan köpa, http://webbkusten.com/ )

3 kommentarer:

Thallatha sa...

Hotade du med mig?

Skämt åsido.

Synd att jag har bilen fullastad när jag åker upp till Täby på Lördag och för ett kort besök i Herräng på Måndag. Nynäshamn på kvällen och Gotska Sandön på Tisdag för några dygn.

Ha en riktigt skön midsommar

tommy

P-O sa...

En skön midsommar till Er också!!!
/P-O

CoM sa...

Tommy
Vi sitter just och undrar om det var du som sparkade på smalbenen, Rosättra som röt eller bara att Nisse fick tid, hur som helst är sprayhood på gång vilket känns skönt. Ha det pent på Gotska Sandön. Synd att du verkar ha mycket på schemat för annars finns vi ju mellan Herräng och Täby ungefär.
Cia