söndag 20 juni 2010

Första "lediga" helgen i Adastra


Den här helgen har vi inte gjort många knop när det gäller båtbyggeri. Vi har i stället gjort i ordning båten för boende genom att torka ur och städa ur de områden vi ska bebo. Akterhytten får bli förråd, resten ska var hyfsat.
Vi har flyttat husvagnen till hamnen och i dag har vi satt upp en presenning över sittbrunnen då vi inte fått sprayhood från Rössy ännu.
Resten av tiden har vi umgåtts med vänner, vilat och ätit gott.
Det har framför allt Magnus varit värd med tanke på allt arbete han fått göra på sista tiden.

Katten som varit lite förvirrad först har nu slappnat av och börjar bete sig som han trivs bra i hamnen och båten. Han har till och med fångat sin egen frukost i form av en mus idag

2 kommentarer:

Thallatha sa...

Ska jä gå bört å sparke Nisse på smalbene, så han får tommen ur ô tröklat ihop dine tygebeddar. Han har si mallbu närmaste grannen te min båd, ô verkstan på andre sia slippen där båden legger på lann. Ja - jä legger ente på sjölve slippen, för sönne småbådar som min tar döm me mobilkrane.

Nu har jä ente sett Nisse på ett tag, men pöjken hanses ser jä för jämna.

tommy

CoM sa...

:)))
Sparka du Nisse på smalbenen! Det har varit problem med leveranserna från honom till Rosättra också.
Han ska sy sittbrunnstält också (efter mallning hos Vindö-Roffe) men det verkar inte bli gjort innan vintern. Men sprayhooden måste vi bara ha. Ska ringa honom i morgon och hota med dig. Hönö-Calle skötte sig exemplariskt så vindruta har vi i alla fall.
Cia