onsdag 20 juni 2012

Hämtat tält...

... och haft en fin dag i Bohuslän. Är väldigt nöjda med tältet men hittar inte kamerakabeln så bilder kommer senare. Inser att vi behöver en hel dag för att anpassa luckor och montera tältbågarna så söndag blir inte första seglingsdagen  utan en byggdag. Men på måndag ska vi vara på väg!
Tittade också på MeaDiva som ser ut att bli väldigt fin även om de bara är  i början av byggnationen. De gör ett fantastiskt värmesystem med hur mycket konvektorer som helst och där man ska kunna välja vilka utrymme som värms upp. Mycket mer komplicerat än vårt. Ska bli kul att följa det fortsatta arbetet. Vi blev lite matta när vi kom ner i båten och insåg att Adastra sett ut så och vilket arbete vi utfört. Det har varit kul men en båt i denna storlek per liv räcker. Tack Tobias och Malin för titten och synd att vi gick om varandra. Hade varit kul att ses

1 kommentar:

Tobias sa...

Hej
Vi planerar och bygger ju för att kunna bo ombord året runt och då krävs det ett kanske lite mer komplicerat system. Det är ju som i hus på land i grunden!

Det var synd att vi inte var hemma, ni får komma förbi en annan dag! Segla hit med Adastra....

Kommer vi uppåt med båt gen så ses vi på sjön!


/Tobias