onsdag 2 maj 2012

Dags för uppdatering

Det finns sämre sätt att tillbringa den första majkvällen på!
Nu har vi bott i båten i 4 dagar och mycket börjar komma i ordning. Det är ju mycket vårrustningsfix som rengöring utvändigt och invändigt men lite båtbygge har det blivit.
Bland annat har vi fått varmvatten och tryckvatten. Mast och bom är på och i kväll ska storseglet på. 110%-focken är fortfarande på UK-Syversen för avkortning.
Vädret har varit nådigt även om vindarna varit lite kyliga.
Katten trivs bra med att få springa ut som han vill och detsamma gör vi.
I går avslutade vi majs första kväll med bastu och sedan ost och vin i sittbrunnen. Vid 21.30 tvingade kylan oss inombords men det tycker vi är helt acceptabelt.

Vi fortsätter byggeri och vårfixningen nu under försäsongen. Det finns ju en del kvar att göra. Semestern startar den 15/6 och på den ska vi bara njuta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt det låter, själv är jag inne i en period av lite mycket jobb och sociala aktiviteter som gör det svårt att få flyt i jobben ombord.

Kommer ni köra igång adastrasailing sidan mer framöver?
/Tobias

CoM sa...

Vet inte riktigt hur vi gör med hemsidan. Tror inte det blir så intressant att följa oss semesterturerna och är inte riktigt vän med hemsidan. Men kanske finns större intressen än jag tror.
Cia

Thallatha sa...

Hajade till när rubriken kom upp och jag först tyckte mig se vad det stod. Som tur var läste jag fel och tyckte det det stod "Dags för upptagning".
Tänkte vad katten har nu hänt, men så fick jag se vad det stod och det kändes ju skönt.

Är ju själv inriktad att ta upp nästa Torsdag och kan jag bara slita mig ifrån mitt Brottbyberg och ta mig tvärs över landet så skall jag förbereda upptagningen.

Kör du med bloggen tills det drar ihop sig på riktigt. Och en och annan liten glimt av era seglatser under sommaren måste du ge. Bild på nån fiskmås eller fin solnedgång eller så.