tisdag 27 mars 2012

Nu närmar vi oss 100.000 träffar!


Helt obegripligt, särskilt när vi inte varit så aktiva på ett tag. Det är nog så att vi själv står för sisådär 10% av träffarna så egentligen kan ske vi ska glädja oss vid 111.000 träffar istället.
Vi är tacksamma för alla gästboksinlägg och kommentarer som har förgyllt livet för oss de senaste 3,5 åren. Vägen vi har gått hade varit mycket längre utan era insatser

Här är en bild från begynnelsen där jag tittar upp vid ruffnedgången innan däcket ens var ihopsatt med skrovet. Den är från februari 2009.

6 kommentarer:

Tobias sa...

jag står nog för en del träffar...

Måste än en gång tacka för inspirationen till bloggandet!

I morgon kommer vår båt :)

CoM sa...

Vi kanske ska åka några mil söderut och vinka till den när den åker förbi oss. Kapellskär är ju liksom nästgårds. Önskar den en lugn resa hem till er!
Cia

Thallatha sa...

Jag måste erkänna att jag är skyldig till ett antal (ganska många) besök på er blogg. Har en genväg till er blogg på bokmärkesfältet. Kom ganska snart på att kunde använda genvägen till er blogg som en genväg när jag skall in på min egen blogg. Därför går jag nästan dagligen och ibland tom flera gånger om dan in på er blogg för att komma till min.

Förlåt. (är inte så duktig på smilys - annars skulle jag lagt in en här)

Brukar alltid kolla om ni skrivit nåt nytt när jag är inne på er sida. Ert bygge är intressant att följa. Gediget.

tommy

CoM sa...

Helt Ok Tommy! Men varför lägger du inte din blogg som bokmärke också?

Thallatha sa...

Jag har det också, men det blir så många bokmärke och jag vill ju ha de viktigaste lätt tillgängliga.
Väderprognoser för Kungshamn och Brottby, det aktuella vädret på Hållö, Mailen, Maringuden, Fendern Sailguid, SailOnLine, Hjertmans, Erlandssons Brygga, och så er blogg, sen en del andra. Genvägen till min blogg har hamnat väldigt långt ner på listan.

Förlåt så hemskt mycket, för att jag förstört er statistik. Å andra sidan - med statistik kan man bevisa precis vad som helst. Det gäller bara att behandla underlaget på rätt eller kanske man skall säga fel sätt. Men det är ju ingen nyhet.

Kul med den gamla bilden. Jag hade inte sett den förut. Började följa ert bygge för ett par år sen och har inte gått tillbaka så mycket i tiden - tyvärr.

Det är en väldig skillnad på hur de bilder jag sett på er båt i ungefär samma läge.

Får se vem som sjösätter först i år. Det kan möjligtvis va jag. Bytte motor för nån styv månad sen. Hade ju hydraldrift som läckte hydralolja och tappat kraft. En ny och lite större motor med rak axel till propellern fick plats under durkarna i däckssalongen där dieseltanken satt. Motorn och tanken fick byta plats. Dessvärre sitter intaget till kylvattnet ivägen för tanken, så jag måste ta upp båten för att flytta kylvattenintaget, plasta igen hålet och bottenmåla. Kanske jag tom polerar friborden. Det måste ske ganska snart om jag skall kunna bli färdig med tanken.

CoM sa...

Inte förstör du statistiken! Du är hjärtligt välkommen att traska via Adastra till din sida, kanske finns det något nytt att läsa här också :)