torsdag 23 juni 2011

Bords-trassel!
Vi tog ner vårt bord med intarsia som Magnus gjort häromdagen och blev väldigt nöjda med det.
Tills vi åkte till Rosättra idag. Där fick vi se bordet i en annan L37 och upptäckte att klaffarna var olika breda. Mot babords sida är klaffen smal och i och med det kan man sätta bordet närmare soffan. Dessutom kan man sätta skivan som breddar soffan till en dubbelkoj under klaffen när den är nedfälld. För att man ska kunna nå till bordet från styrbords sida så har man istället gjort styrbords-klaffen väldigt bred.Våra är alltså lika breda och jag kommer ihåg att när vi skulle hämta bordet så hade varvet fått en fel-leverans så vi fick vänta en månad extra. Verkar som vi fått en från felleveransen ändå.
Nu har vi det bord vi har och vill inte byta då vi har intarsia och allt på det. Dessutom så tycker vi om att bordet är stort trots att bara en klaff är uppfälld. Till nästa år så sätter vi det på låsbara skenor så vi kan putta undan det och vi vill ha mycket durkutrymme.

På bilderna ser ni:
1. Bordet som det ser ut i en annan L37
2 Bordet hos oss, det blir alltså trängre att gå till förpiken
3. En nöjd Magnus vid bordet som det kommer att se ut ganska ofta - som mat och arbets-plats och allt ska helst få plats på en klaff.

Inga kommentarer: