söndag 8 maj 2011

Epoxilager 4 på.


Inte hade jag behövt vara nervös så varmt som det var idag. Skrovet blev snabbt över 5 grader varmt trots att det var kallt i natt och under dagen så målade vi lager 4. Det tog en stund då vi tänkt att en skulle rolla och den andra stryka för att få jämnare färg. Nu blev inte färgen jämnare för det så till lager 5 ska vi ha två rollers så vi kan jobba samtidigt. Kanske kan vi få på 5:an och bottenfärg på fredag kväll och lördag morgon.


Magnus fick också fram kabelkanaler och kablar till motorn så nu är det bara soppaslang och avgas ut kvar. Ventilationen tror han är tillräcklig ändå för den korta vägen till hamnen men det är klart att den ska dit. Har köpt tre venitlationsgaller. Ett ska vara till diselkaminen och de andra två till motorn. Dom ska sitta under ett av trappstegen i badstegen på aktern.


Den märkligaste farkosten som sjösattes i dag var denna flotte med 1/3 husvagn på.Nu börjar en full arbetsvecka och nästa helg har jag dessutom jour på söndag tyvärr. Men kvällarna ska bli fina så vi åker väl ner en stund efter jobbet.

Inga kommentarer: