måndag 24 januari 2011

London BoatshowSent om sider kommer ett inlägg om båtmässan i London. Det var inte så mycket fler båtar än i Stockholm, men de var större - mycket större!

Segelbåtar som vi såg var bla Oyster 665. Det är pentryt i den ni ser.Utomhus ser ni ett trevåningsmonster på 100ft, den fick vi inte gå ombord på.
Här får ni också bilder på en Princess 85 ft med Armani-inredning.Observera guldmosaiken i masterbedroomets våtutrymme, två handfat fanns också här. De andra 3 badrummen hade också guldmosaik men bara ett handfat. Walk-in-closet för frugans alla Gucciklänningar och herrens Armani-kostymer :)Videon är på hur det ser ut inuti vår Lowrance-radar som ligger och väntar på våren på en av våra garderober. Förstår nu varför den är så stor.

Nu är jag på sluttampen av en intensiv forskningsperiod. Har jag riktigt flyt kan jag vara ledig i helgen och kanske börja med båten igen. Magnus har donat med el och batterier i det lilla på sista tiden.

Det verkar också som om den negativa NordAtlantiskaOscillationen inte är så negativ längre så nu kanske man kan vänta sig en mer normal vinter och lite tidigare och varmare vår än förra året. Vi får hålla tummarna!

Inga kommentarer: