söndag 1 augusti 2010

Batteriplats


Denna vecka har Magnus ägnat sig åt att bygga upp en plats för batterierna i styrbords kistbänk. Det är mycket stabilt gjort med både plast och lim. Allt ska topcoatas innan själva batterilådan sätts på plats. Batteribanken består av 3 st 100W AGM-batterier och ett separat startbatteri med spiralceller på 50W.Han har också plastat dit hajfenorna på däck, dom som fockskotet ska gå igenom för att dyka upp vid avlastarna i sittbrunnen 5 meter akterut. Vi hade bara tejpat för hålen så det började läcka när de stora regnvädret drog förbi i veckan. Hög tid att göra detta alltså.

Jag har blivit av med gipset men får absolut inte röra vänster handled utan har en dubbel skena så jag kan fortfarande inte göra många knop tyvärr.
Nu börjar hamnen fyllas av hemvändande semesterseglare och besöken är många och trevliga. Trots sämre väder med regn av och till är det varmt även på kvällarna.
Nästa vecka fortsätter batteribanksarbetet

2 kommentarer:

Jimmy sa...

Hej

Ligger båten i skarholmen så var jag och såg den i fredags! Var det den såg allting mycket fint ut! Gul tejp på badtrappan?

CoM sa...

Den gula tejpen gör så att skyddsmattan på badtrappan ligger kvar. Där ska vi sätta teak sedan