fredag 23 juli 2010

Vad händer nu då?

Inte så jättemycket då Magnus nu arbetar heltid igen. Han har i alla fall börjat med att bygga in diseltanken. Han har borrat hål för diselslang och avluftning till aktre kistbänken bla.
Sedan har sprayhooden satts fast ordentligt. En skruv gick av under proceduren vilket gjorde att det hela blev krångligare än vi räknat med. Men det är vi vana vid, kan man inte ta det ska man nog inte bygga båt. Jag kan just nu inte göra något annat än gnälla tycker jag men om 5 veckor ska jag också kunna jobba och förhoppningsvis kunna göra lite på båten också.
Nu hägrar en helg med en "ledig" Magnus som kan fortsätta med installationerna. Blir det regnväder någon dag ska vi faktiskt skruva ihop salongsbordet också så vi kan äta inombords.
Magnus har ju gjort en snygg intarsia på det så det ska bli kul att få det på plats

2 kommentarer:

Jonas sa...

Grattis till en trevlig sittbrunn! Det går ständigt framåt verkar det som. Vad har ni för seglingsplaner framöver, blir det några långa turer?

CoM sa...

Först ska båten bli seglingsklar och med den här farten blir jag glad om vi får på riggen i år.
Sedan blir det seglingar max 2-3 veckor/år (förutom alla helger och ibland kvällar) till 2014 då vi hoppas få ledigt i 3,5 månader för segling till Engelska kanalöarna. Eller Skottland. Gillar vi längre seglingar så börjar vi spara semester igen efter det.
Seglingsmål som hägrar närmsta åren är Öland/Gotland, Utklippan, Bornholm, Åland och Skärgårdshavet.