onsdag 14 juli 2010

Att sätta upp en sprayhood


I går fick vi sprayhooden från Rössy kapell. Den var jättefin men vi har ännu inte exakta måtten på var den ska skruvas fast. Kunde inte låta bli att kolla i alla fall och det kommer att bli jättefint när den är fastskruvad och spänd. Hoppas få måtten i dag.

2 kommentarer:

Thallatha sa...

Träffade Nisse Plan vid hans mallbod igår. Antydde att jag kände dig, men inte hur. Talade om för honom att jag lovat dig att sparka honom på smalbenen om du inte snart fick din sprayhood. Den skulle finnas på Rosättra och jag visste ju om att ni skulle hämta den.

Sa till honom att du även längtade efter ert sittbrunnskapell och han gav samma bild som du har delgett, så han har koll på läget.

Som tur är har jag fått båten i sjön så att jag slipper springa på skrangliga stegar. Å andra sidan finns det faror över allt.

Bägge mina ben "sover" sen 1998 och jag har inte helt koll på mina fötter. Hade upp min bohusjulle igår för rengöring och bottenmålning. Tog upp den på Guleskär och efter avslutat arbete körde jag den till min båtplats på Springet. Det var ett par km att gå för att hämta bilen. Trotts allt var det ganska varmt att gå i solskenet så jag gick genom en mindre park i skuggan av träden.

Där jag tänkte gå ur parkenfinns ingen grind, men räcket är ganska lågt på en punkt och jag har långa ben. Jag slängde över högerbenet, men fick inte med mig högerfoten, som fastnade i räcket. Ramlade i ultrarapid, men fick tag med hande i räcket så mitt fall blev inte så våldsamt.

Det hela gick bra, men paret som satt på sin uteplats 15 meter därifrån såg i alla fall lite glada ut.

Du får hat så bar i sommarvärmen.

tommy

CoM sa...

Vilken tur att du inte gjorde illa dig!
Jo Nisse sa att han hört att jag kände dig och jag berättade hur.
Har fått måtten nu och hålen är borrade men rätt skruv saknas så Magnus är på jakt i värmen.
Hatar verkligen värmen nu, vet inte om det är den, smärta eller medicin som får mig att må illa. Det är väl alltihop.
Duschar under slang x många men längtar efter bad!
Bättre nästa vecka hoppas jag
Ha dé
Cia