lördag 27 februari 2010

Fääääääääääääääääärdig!


Äntligen är vi klara med förrådsflytten. Från 24 kvm till 7 kvm har varit lite knepigt och vi har kört många omgångar till återvinningen.
Det sista vi körde var surfingbrädan till hamnen och isjaktsmasten till mastskjulet på varvet.
Gissa om vi blev ut-tittade när vi kom med en surfingbräda på taket mitt bland snöhögarna.
På varvet var det som vanlig full aktivitet i båthusen. Några vänner renoverar en gammalt trämotorbåt med väldigt fina linjer. De har ni tagit bort det mesta av det som ska bytas ut och båten består bitvis mest av hål. Den kommer bli väldigt snygg när den blir klar!

Nu har vi haft plusgrader i två dagar. Det är de första dagarna med plusgrader på över två månader och en så lång kall period har det inte varit i "historisk tid". Men nu droppar det från taken och snön sjunker så sakta ihop och blir smutsbrun. Vårfåglarna har börjat öva upp sig och i går hörde vi ormvråken som bor i vårt område.

Man kan börja skönja slutet på denna vinter och längtan till att få vakna i en vik och ta ett morgondopp från badbryggan är plötsligt obeskrivligt stor.I morgon ska jag städa i vår verkstad så jag kan börja lacka på onsdag och sedan åker vi ner till båten och smygstartar båtbyggeriperiod II

Inga kommentarer: