lördag 9 februari 2008

Provsegling bokad!

Den 31 maj har vi en Linjett 37 i ett dygn för provsegling alldeles själva! Hoppas på goda vindar. Sol eller regn är ju mindre intressant när man provseglar men klart att det vore kul med lite "sommarväder". Sämsta skitväder är väl stiltje. Blandning är bäst - lite reva, lite fånga vinden- trix.

Besöket på varvet var väldigt roligt. Årsmötet föredömligt kort (30 minuter!) och Gurra Kranz var mycket underhållande + hade många kloktheter att säga om fokusering och samarbete.

Nu byggs 5 Linjett 37:or. Alla med samma planlösning med två akterhytter och en toa utan dusch och soffa istället för fåtöljer. Man är uppe i ca 10 med de som byggts tidigare.
Det kan nog vara så att många Linjett 33-ägare som saknat dubbla akterhytter nu uppgraderar sig (Linjett 33 finns bara med en akterhytt)

Vi fick mycket tid att mäta och tänka på hur vi vill "modifiera".
Som sagt vi är fortfarande i önskestadiet - tids nog kommer "pay-back time". Får se hur mycket på vår önskelista vi har möjlighet att realisera.

Här nedan ett par filmer där Skepparen inspekterar den Linjett vi ska provsegla ovanifrån och undertill (hoppas den hinner bli klar!) och en bild från årsmötet med en Linjett 37 i bakgrunden

Inga kommentarer: